Delivery information

Produsele comandate pe site-ul MiereBio.eu se livreaza pe teritoriul Romaniei prin compania de curierat rapid Fan Courier.

Taxele de transport

  • Fan Courier - taxa de transport este 18.44 lei primul kg. la care se adauga 1.42 lei pentru fiecare kg. in plus pentru colete de 1 - 50 kg. (in localitatile aflate in aria de acoperire a curierului); taxa suplimentara pentru expeditii in alte localitati decat cele acoperite de reteaua Fan Courier 0.95 lei/km - in acest caz este necesara confirmarea dumneavoastra pentru expedierea comenzii, dupa comunicarea de catre noi a taxelor totale de transport; toate taxele de mai sus contin TVA 19%;
  • Pentru plata ramburs a comenzii se percepe o taxa suplimentara fixa de 6.55 lei;
  • Taxele de transport sunt estimate si calculate automat la finalizarea comenzilor, in functie de greutatea totala a coletului si de modalitatea de plata selectata si sunt specificate distinct pe factura proforma. Taxele de transport se achita direct catre noi (in functie de modalitatea de plata aleasa), dumneavoastra nu veti mai plati nici o alta taxa de transport catre curier, in afara celei specificate pe factura proforma.

Termenul de livrare a coletelor

  • Comanda dumneavoastra va fi preluata, procesata si expediata de echipa MiereBio.eu in 2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, cu compania de curierat rapid Fan Courier
  • Livrarea coletelor se face in aproximativ 24-48 ore din momentul trimiterii comenzii prin curier rapid, in orice localitate din tara.