FOREST Organic Honey 1000g

Product Code: MRP31
Availability: 2-3 Days
44.90 Lei
Ex Tax: 44.90 Lei

Qty

 

Miere bio de calitate premium, produsa de albine din secretiile afidelor prezente pe scoarta arborilor de conifere (in special brad), in zona Muntilor Rodnei, judetul Bistrita-Nasaud. Mierea de mana reprezinta o varietate de miere complexa, valoroasa si foarte rara, produsa de albine in perioada de vara, dar numai in anii in care precipitatiile in zona muntoasa se inscriu in anumite limite.

Culoarea specifica acestei valoroase varietati de miere este brun-roscat, cu nuante inchise. Are un gust pronuntat, puternic si aromat, cu accente proaspete, caracteristic mierii de padure.

Este o miere extra-florala, adica nu este produsa de albine din nectarul florilor, deci nu contine polen si poate fi consumata fara probleme si de persoanele care sunt alergice la polen.

Miere de mana se poate savura ca atare, in alimentatia zilnica, evitandu-se totusi consumul nocturn, intrucat are un efect diuretic mai pronuntat. Ca produs terapeutic, mierea de mana este cea mai complexa varietate de miere din punct de vedere al continutului de vitamine, astfel incat este alegerea perfecta pentru tonifierea organismului si refacerea acestuia in perioadele de convalescenta.

Indicatii terapeutice:

  • fortificarea sistemului imunitar
  • prevenirea ┼či tratarea infectiilor respiratorii
  • anemie
  • are actiune bactericida
  • alergii - nu contine polen

Ambalaj PREMIUM: borcan de sticla de calitate superioara, de forma hexagonala, greutate neta 1000 de grame; capac auriu metalic cu sigiliu din hartie.

Termen de valabilitate legal: minim 2 ani, conform datei de expirare tiparita pe capacul metalic.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha